About us

Dit is onze passie, mensen helpen en voorzien van de juiste weersinformatie op elk moment en op elk apparaat. Exact weten wanneer het regent of droog is, en bij extreem weer op tijd gewaarschuwd worden. Meteoplaza biedt het allemaal.


Splash buienradar
De regenradar laat zien waar het regent, maar ook of er buien zijn, of er sneeuw valt en of het gaat onweren. Met het Splash-alarm weet je wanneer het bij jou gaat regenen of sneeuwen. De regenverwachting kan gebruikt worden voor de komende uren. - buienradar


Flash en onweer
De onweerradar laat zien waar het bliksemt, en op welke afstand van jouw locatie. De bliksemontladingen verschijnen vrijwel LIVE op de kaart en kunnen bekeken worden in combinatie met de regenradar. Het flash-alarm alarmeert je zodra het bij jou gaat onweren.


Zon en wolken
Waar schijnt de zon en waar is het bewolkt? Dat is wat de weerfoto's je laten zien. Met behulp van hoge resolutie satellietbeelden van Eumetsat tonen we exact waar de zon schijnt, waar het mistig is en waar de bewolking overheerst.

Heb je een vraag, opmerking of idee, deel het met ons!

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag of een opmerking? Neem contact met ons op via email of twitter:

Mail: info @ infoplaza.nl

Twitter: @weerplaza


MeteoplazaDisclaimer buienradardata

Uit ervaring is gebleken dat de resolutie, tijdigheid, en het formaat waarin de radargegevens worden gepresenteerd in de verschillende displays en producten, niet een 100% garantie bieden met betrekking tot het aanpakken van problemen met betrekking tot de aanwezigheid van neerslag, zowel voor nu als voor de korte termijn. Interpretatie en toepassing van de gegevens, alsmede eventuele vergelijkende analyse en/of prognose of soortgelijke activiteiten, gedaan door iedere gebruiker, zijn dus uitsluitend gebeurd op risico van de gebruiker en zijn niet direct of indirect uitgevoerd, gedoogd of aanbevolen door de Verkoper en/of haar leveranciers van gegevens.


Disclaimer bliksemdata

Uit ervaring is gebleken dat de resolutie, tijdigheid, en het formaat waarin de bliksemgegevens worden gepresenteerd in de verschillende displays en producten, niet een 100% garantie bieden met betrekking tot het aanpakken van problemen met betrekking tot de aanwezigheid van convectieve activiteit en/of onweersbuien, en hun potentiële effect op de veiligheid van mens en/of behoud van voorzieningen, zowel voor nu als voor de korte termijn. Interpretatie en toepassing van de gegevens, alsmede eventuele vergelijkende analyse en/of prognose of soortgelijke activiteiten, gedaan door iedere gebruiker, zijn dus uitsluitend gebeurd op risico van de gebruiker en zijn niet direct of indirect uitgevoerd, gedoogd of aanbevolen door de Verkoper en/of haar leveranciers van gegevens.